fbpx

Privacy policy


ISK Internetinių svetainių kūrimas (toliau – „Bendrovė“) vertina ir saugo Jūsų privatumą, todėl šioje Privatumo politikoje (toliau – „Politika“) aiškiai ir nedviprasmiškai pateikiame Bendrovės veikloje bei interneto svetainėje https://internetiniusvetainiukurimas.eu/ (toliau – “Svetainė”) taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie Bendrovės nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.Sąvokos „Jūs“, „Jūsų“ ir „lankytojas“ reiškia subjektą, asmenį, įmonę ar organizaciją, besinaudojančią mūsų Svetaine ar bet kokiu kitu būdu mums pateikiančią asmens duomenis. Žodžiais „mes“ ir „mūsų“ vadinama pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta įmonė ISK Internetinių svetainių kūrimas ir jos dukterinės įmonės, filialai ir atstovybės.
Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės Bendrovės interneto svetainėje, kai tiesiogiai pateikiate savo duomenis Bendrovei, kai gauname su Jumis susijusius duomenis iš valstybės institucijų ar kitų šaltinių bei siekdami tinkamai vykdyti sutartinius įsipareigojimus, kurių šalis Jūs esate. Ši politika taip pat skirta informuoti Jus ir apie kitas Bendrovės atliekamas asmens duomenų tvarkymo operacijas bei pagrindines nuostatas, skirtas užtikrinti Jūsų privatumą.
Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamasi Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.
Ši Politika yra sudėtinė mūsų įmonės Paslaugų teikimo sąlygų dalis, tačiau ji nėra taikoma jokioms trečiųjų šalių svetainėms ir programoms, kurias galite rasti per mūsų Svetainę, įskaitant tas, kurios gali būti susijusios su mūsų paslaugomis. Prieš spustelėdami bet kokias nuorodas, turėtumėte peržiūrėti trečiųjų šalių svetainių ir programų sąlygas bei privatumo politikas.
Perskaitykite šią Politiką ir, jei kils klausimų, susisiekite su mumis el. paštu info@internetiniusvetainiukurimas.eu. Laikysime, jog visi šios Svetainės lankytojai atidžiai perskaitė šią Politiką ir sutinka su jos turiniu. Jeigu nesutinkate su šia Politika ar bet kuria jos dalimi, prašome nesinaudoti mūsų Svetaine.


1. ASMENS DUOMENYS KURIUOS RENKAME IR TVARKOME


Bendrovė renka ir tvarko šių kategorijų asmens duomenis:
Prisijungimo duomenis, kuriuos mums pateikiate kurdami paskyrą Svetainėje: Vardas, Pavardė, El. paštas, Telefono numeris, Prisijungimo vardas, Slaptažodis, Asmens kodas.
Pagrindinius duomenis, tokius kaip: Vardas, Pavardė, Adresas, Asmens kodas, Gimimo data, Dokumentai.
Kontaktinius duomenis, Adresas, El. paštas, Telefono numeris.
Komunikacijos informaciją, t.y. laiškus, pokalbius, žinutes, kuriuos pateikiate, kai bendraujate su mumis klientų aptarnavimo el. paštu ar bet kokiu kitu būdu. Mes renkame ir saugome susirašinėjimo turinį ir visą informaciją, kurią mums pateikiate ar atskleidžiate. Siekdami atsakyti į Jūsų užklausą, galime pasinaudoti Jūsų mums pateikta informacija el. paštu, pokalbiuose, pirkimų istorijoje ir kt.
Mokėjimo informaciją, kurią pateikiate užsakydami paslaugas ir/ar produktus mūsų Svetainėje ir leidžiančią apdoroti Jūsų mokėjimą. Mes naudojamės trečiųjų šalių (mokėjimų paslaugų teikėjų) paslaugomis, todėl patys nerenkame ir nesaugome banko kortelių duomenų. Ši informacija yra teikiama tiesiogiai mūsų mokėjimų paslaugų teikėjams, kurių privatumo politikose galite rasti visą informaciją apie asmens duomenų rinkimą, saugojimą ir naudojimą. Visus mokėjimo duomenis saugo Paysera, Stripe, ebay. Jų privatumo politikos nuorodas rasite čia: http://www.paysera.lt http://www.stripe.com http://www.ebay.com.
Duomenis, kurie reikalingi paslaugoms teikti: užsakymo duomenys, paskyrose ir sąskaitose esantys duomenys, duomenys susiję su atliktais mokėjimais, informacija apie klientų įsigytas prekes ar paslaugas ir kt.
Kitą informacija: Mobiliojo įrenginio tipą, įrenginio nustatymus, lankytojo koordinates, Apklausų bei kitus duomenis, kuriuos Jums pateikia lankytojas ir panašiai.


2. TEISINIAI PAGRINDAI KURIAIS RENKAMI JŪSŲ ASMENS DUOMENYS


Bendrovė gali rinkti Jūsų asmens duomenis tik vadovaudamasi teisės aktuose nurodytais teisėto tvarkymo pagrindais. Tai sutarties sudarymo ir vykdymo teisinis pagrindas, kai Jūs su Bendrove sudarote paslaugų teikimo ar kitą sutartį ar Jūsų kreipimasis į bendrovę atitinkamais klausimais bei apsilankymas Bendrovės Svetainėje. Bendrovės teisėti interesai taip pat gali būti pagrindas tvarkyti duomenis, pavyzdžiui, kai Bendrovė tikrina mokumą, valdo ir (ar) išieško įsiskolinimą. Jūsų sutikimas – dar vienas pagrindas, kuriuo Bendrovė gali tvarkyti asmens duomenis. Bendrovė gali tvarkyti Jūsų asmens duomenis taip pat ir vykdant teisines prievoles (kad vykdytų norminių aktų reikalavimus, taip pat pateiktų atsakymus į valstybės ir savivaldybių teisėtas užklausas ir kt.) ar kitais teisės aktuose nustatytais teisėto tvarkymo pagrindais.


3. BENDROVĖS SVETAINĖJE RENKAMI DUOMENYS


Kuomet lankotės mūsų Svetainėje ar susisiekiate su mumis kitais el. komunikacijos kanalais, Bendrovė automatiniu būdu taip pat gali rinkti Jūsų asmens duomenis.
Geo-lokacijos duomenis. Mes renkame informaciją apie Jūsų geografinę vietą iš kuriuos jungiatės prie mūsų svetainės.
Informacija, kurią renkame iš trečiųjų šalių. Mes galime perduoti ir (arba) rinkti papildomą informaciją apie Jus iš trečiųjų šalių, siekiant tobulinti Jums teikiamas paslaugas. Pavyzdžiui, mes naudojame žiniatinklio analizės paslaugą „Google Analytics“, kurią teikia „Google“ LLC ir kuri turi slapukus bei kitas stebėjimo technologijas renkančias duomenis, leidžiančius mums tobulinti savo produktus ir paslaugas. Tai leidžia mums stebėti ir analizuoti žiniatinklio srautą bei vartotojo elgseną. „Google Analytics“ naudoja surinktus duomenis svetainės lankytojų elgesio stebėjimui ir analizei, rengia ataskaitas apie svetainės veiklą ir dalinasi jomis su kitomis „Google“ paslaugomis. „Google“ gali panaudoti surinktus duomenis savo reklamos tinklo skelbimų suasmeninimui ir individualizavimui. Google renkami asmens duomenys: slapukai ir naudojimosi svetaine duomenys. Dėl papildomos informacijos apsilankykite Google.
Slapukų renkamus duomenis. Slapukai yra maži tekstiniai failai, kuriuos naršyklė išsaugo Jūsų kompiuteryje, kai apsilankote mūsų Svetainėje. Mes naudojame slapukus, kad pagerintume Svetainės veikimą bei palengvintume naudojimąsi.
Viešai prieinamus asmens duomenis. Bendrovė gali rinkti asmens duomenis iš viešai prieinamų šaltinių, kai to reikia tinkamam paslaugų atlikimui ar esamam Svetainės funkcionalumui palaikyti.
Surinktus duomenis apie Bendrovės Svetainės lankytojus atsakingai saugome nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Patalpa, kurioje laikomi surinkti duomenys, yra fiziškai apsaugota, kad duomenų negalėtų pasiekti ar jais disponuoti Bendrovėje nedirbantys asmenys. Be to, Bendrovės portalo lankytojų duomenis sauganti duomenų bazė yra apsaugota nuo neleistinos prieigos per kompiuterinius tinklus.


4. VYKDOMAS ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS


Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad Bendrovė tvarko asmens duomenis šiais tikslais:
vykdyti lankytojo pateiktus užsakymus;
siekiant identifikuoti lankytoją;
sukurti paskyrą;
užtikrinti Svetainės saugumą;
teikti paslaugas, sudaryti ir vykdyti sutartis; administruoti klientų duomenų bazę;
atsakyti į lankytojų klausimus, komentarus ar užklausas;
spręsti problemas, susijusias su paslaugų įgyvendinimu, pateikimu ir panaudojimu;
susisiekti su klientais, pasikeitus įsigytų paslaugų sąlygoms;
siųsti sąskaitas ir kitą su paslaugomis ir/ar prekėmis susijusią informaciją;
vertinti klientų mokumą ir valdyti galimą įsiskolinimą;
gerinti paslaugų kokybę;
kitais tikslais, susijusiais su vidaus administravimu, pvz. tvarkyti mūsų darbuotojų duomenis;
teikti klientų aptarnavimo paslaugą;
auditui;
sužinoti lankytojų nuomonę apie Jūsų teikiamas paslaugas;
užtikrinti duomenų saugumą ir užkirstikelią sukčiavimui;gerinti paslaugų kokybę;
skelbti lankytojų atsiliepimus ir rekomendacijas;
vykdant įstatymuose numatytas pareigas ar teises;
užkirsti kelią piktnaudžiavimui Jūsų siūlomais produktais ir/ar paslaugomis;
siųsti rinkodaros informaciją;
Pateikdami Bendrovei savo asmens duomenis, Jūs patvirtinate ir savanoriškai sutinkate, kad Bendrovė valdytų ir tvarkytų Jūsų asmeninius duomenis, laikantis šios Privatumo politikos, galiojančių įstatymų bei kitų norminių teisės aktų reikalavimų.


5. TIESIOGINĖ RINKODARA


Bendrovė gali panaudoti Jūsų asmens duomenis siunčiant bendro pobūdžio tiesioginės rinkodaros pasiūlymus. Šie pasiūlymai gali būti atrenkami Jums, atsižvelgiant į duomenis, kuriuos esate mums pateikęs arba esame surinkę automatiniu būdu pvz. Jūsų buvimo vietos duomenys.
Jei nesutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų naudojami tiesioginės rinkodaros tikslams, norite atsisakyti gaunamų tiesioginės rinkodaros pasiūlymų arba norite pakeisti turimus nustatymus, galite tai padaryti bet kuriuo metu pakeisdami nustatymus Jūsų paskyroje, spustelėdami nuorodą gautame el. laiške, atsiųsdami mums laišką el. paštu info@internetiniusvetainiukurimas.eu, atsakydami į gautą pranešimą, su prašymu nebesiųsti tiesioginės rinkodaros pasiūlymų.


6. ASMENS DUOMENŲ TVARKYMAS IR BENDRADARBIAVIMAS SU TREČIAISIAIS ASMENIMIS


Bendrovė asmens duomenis gali teikti duomenų tvarkytojams, kurie atlieka Bendrovei tam tikrus darbus ir teikia paslaugas. Nė vienam iš tiekėjų ar trečiųjų asmenų Bendrovė neduoda leidimo naudoti Jūsų asmens duomenų bet kuriuo kitu būdu ir reikalauja imtis Jūsų asmens duomenų apsaugos priemonių. Asmens duomenys gali būti perduoti šių kategorijų tretiesiems asmenims:
tarpininkams, kurie tvarko duomenis tam, kad sudaryti ir administruoti sutartis su klientais ir partneriais;
informacinių technologijų bendrovėms ir asmenims, kurie duomenis tvarko, kad užtikrintų informacinių sistemų kūrimą, tobulinimą ir palaikymą;
bendrovėms, kurios užtikrina pranešimų klientams siuntimą, teikia apsaugos ir kitas paslaugas;
buhalterinę apskaitą tvarkančioms įmonėms ir asmenims;
bendrovėms, tvarkančioms jungtines skolininkų rinkmenas ar administruojančioms skolas;
partneriams, dukterinėms kompanijoms;
kitiems asmenims Jūsų sutikimu, jei toks sutikimas gaunamas dėl konkretaus atvejo;
apsaugos įmonėms;
reklamos agentūroms;
prieglobos (hostingo) įmonėms;
Bendrovė taip pat gali atskleisti Jūsų asmens duomenis trečiosioms šalims:
kai to reikalauja teisės aktai, teismų sprendimai, nutarimai ir nutartys, bei kiti teisėti teisėsaugos institucijų reikalavimai;
atsakant į teisėtas valstybės institucijų užklausas, taip pat siekiant užtikrinti nacionalinį saugumą bei įstatymų vykdymo reikalavimus;
dėl verslo pardavimo, perdavimo, jungimo, bankroto, restruktūrizavimo ar kitokio reorganizavimo;
siekiant apginti mūsų arba trečiųjų šalių teises, teisėtus interesus ar turtą;
siekiant apsaugoti kitų asmenų teisę į privatumą.


7. SLAPUKAI


Slapukas (ang. Cookie) tai nedidelė teksto rinkmena, kurią svetainė išsaugo Jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje, kai joje apsilankote. Išsaugotas Jūsų įrenginyje, slapukas užtikrina mūsų svetainės funkcionalumą, padeda Jus atpažinti, kai pakartotinai apsilankote mūsų svetainėje.
Daugelis naršyklių išsaugo slapukus, nebent Jūs nepriimsite jų arba pakeisite savo naršyklės nustatymus.
Mūsų Svetainėje gali būti naudojami šie slapukai:
Būtinieji slapukai – šie slapukai reikalingi normaliam mūsų Svetainės veikimui. Jie apima, pavyzdžiui, slapukus, kurie leidžia saugoti informaciją, kurią užpildėte per naršymo sesiją bei leidžia prisijungti prie saugių mūsų Svetainės sričių. Be šių slapukų Svetainės veikimas būtų neįmanomas arba dalis esančių funkcijų gali nebeveikti.
Daugiau informacijos apie tai, kaip ištrinti slapukus, taip pat kitą naudingą informaciją, susijusią su slapukų naudojimu, galite rasti svetainėje http://www.allaboutcookies.org/.


8. SPECIALIŲJŲ KATEGORIJŲ DUOMENYS


Mes nerenkame specialiųjų kategorijų duomenų, tokių kaip politinės pažiūros, religiniai ar filosofiniai įsitikinimai, rasinė ar etninė kilmė, genetiniai duomenys, biometriniai duomenys, sveikatos duomenys arba duomenys, susiję su seksualine orientacija.
Prašome neteikti mums specialiųjų kategorijų duomenų ir susisiekti su mumis naudodamiesi žemiau esančia kontaktine informacija, jei manote, kad mes galime turėti tokios informacijos. Pasiliekame teisę nedelsiant ištrinti bet kokią informaciją, kuri, mūsų manymu, gali turėti specialiųjų kategorijų duomenų.


9. TREČIŲJŲ ŠALIŲ NUORODOS


Šioje Svetainėje galite rasti nuorodas į trečiųjų šalių svetaines arba programas, tačiau mes neatsakome už tokiose svetainėse renkamus duomenis bei jų panaudojimą. Prieš spustelėdami bet kokias nuorodas, prašome peržiūrėti trečiųjų šalių svetainių ir programų sąlygas bei privatumo politikas.


10. ASMENS DUOMENŲ SAUGOJIMO TERMINAI


Bendrovės surinkti asmens duomenys yra saugomi spausdintiniuose dokumentuose ir Bendrovės informacinėse sistemose. Bendrovė saugo Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose yra nustatytas ilgesnis duomenų saugojimo terminas.
Asmens duomenys paprastai saugomi tol, kol iš sutartinių santykių gali kilti pagrįstų reikalavimų arba kiek tai reikalinga Bendrovės teisėtiems interesams įgyvendinti ir apsaugoti. Nebereikalingi asmens duomenys sunaikinami.
Jeigu norite ištrinti savo paskyrą ir nutraukti duomenų saugojimą, galite tai padaryti siųsdami Bendrovei prašymą, žemiau nurodytais kontaktais, tačiau įspėjame, jog tokiu atveju paslaugų teikimas Jums gali būti nutrauktas. Atminkite, kad net ir gavę prašymą ištrinti Jūsų duomenis, mes galime išsaugoti dalį Jūsų duomenų, kai tai būtina mokesčių, teisinės atitikties ir audito tikslais.
Bendrovė imasi visų galimų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai, kad jie būtų tvarkomi tik nustatytais tikslais, griežtai laikantis teisės aktuose nustatytų aiškių ir skaidrių asmens duomenų tvarkymo reikalavimų


12. JŪSŲ TEISĖS


Jūs, kaip mūsų Svetainės lankytojas, turite teisę:
kreiptis į Bendrovę su prašymu suteikti informaciją apie Bendrovės tvarkomus Jūsų asmens duomenis, iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei kaip Bendrovė juos tvarko. Kreiptis galite pateikdami prašymą susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis asmeniškai, siųsdami paštu ar elektroninių ryšių priemonėmis;
kreiptis į Bendrovę su prašymu ištaisyti Jūsų asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, tuo atveju, kai susipažinę su asmens duomenimis Jūs nustatote, kad duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs;
kreiptis į Bendrovę su prašymu ištrinti Jūsų asmens duomenis, kai susipažinus su savo asmens duomenimis, Jūs nustatote, kad asmens duomenys yra tvarkomi neteisėtai arba nesąžiningai ar egzistuoja kiti teisės aktuose nustatyti pagrindai;
nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti dėl teisėto intereso, kurio siekia Bendrovė arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys.
reikalauti, kad Jums nebūtų taikomas tik automatizuotas duomenų tvarkymas, įskaitant profiliavimą;
susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu gauti su savimi susijusius asmens duomenis, kuriuos pateikėte Bendrovei, ir persiųsti šiuos duomenis kitam duomenų valdytojui, arba reikalauti, kad Bendrovė tiesiogiai persiųstų tokius asmens duomenis kitam duomenų valdytojui, kai tai techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą).
atsisakyti pateikti asmens duomenis. Tokiu atveju Jūs automatiškai atsisakote savo pretenzijos dėl Bendrovės teikiamų paslaugų kokybės, kadangi prašomi pateikti duomenys gali būti būtini siekiant tinkamai suteikti Duomenų subjekto pageidaujamas / užsakytas paslaugas/ prekes. Tokiu atveju Bendrovė turi teisę atsisakyti teikti Jums paslaugas, jeigu šių paslaugų teikimas susijęs su Jūsų asmens duomenų gavimu.
Dėl savo teisių įgyvendinimo ar nusiskundimų, galite kreiptis į už asmens duomenų apsaugą Bendrovėje atsakingą asmenį, elektroniniu paštu info@internetiniusvetainiukurimas.eu. Taip pat galite kreiptis ir į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, tačiau skatiname susisiekti su Bendrove, kadangi visuomet siekiame visus klausimus išspręsti kartu su lankytoju.
Pateikdamas prašymą, Jūs privalote patvirtinti savo tapatybę šiais būdais: 1) jei prašymas įteikiamas tiesiogiai atvykus į Bendrovę – pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ar Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka patvirtintą kopiją; 2) jei prašymas pateikiamas paštu ar el. paštu – pateikti Jus identifikuojančius Bendrovėje duomenis; 4) jei prašymas įteikiamas per atstovą − pateikti Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka patvirtinto asmens tapatybės dokumento kopiją, pridedant ir atstovavimą patvirtinantį dokumentą (ar Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka patvirtintą įgaliojimo kopiją).
Bendrovė gavusi Jūsų prašymą raštu, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų prašymo gavimo dienos, pateikia raštu (įskaitant elektroninių ryšių priemones) prašomus duomenis arba nurodo atsisakymo tenkinti tokį prašymą priežastis.
30 dienų laikotarpis prireikus gali būti pratęstas dar dviem mėnesiams, atsižvelgiant į prašymų sudėtingumą ir skaičių. Bendrovė per vieną mėnesį nuo prašymo gavimo informuos prašymą pateikusį asmenį apie tokį pratęsimą, kartu pateikdamas vėlavimo priežasti


13. PRIVATUMO POLITIKOS ATNAUJIMAS


Mūsų Politika gali būti keičiama, atsižvelgiant į pasikeitusią situaciją ar teisės aktų reikalavimus. Bendrovei atnaujinus Politiką, naujoji versija bus paskelbta interneto svetainėje https://internetiniusvetainiukurimas.eu/. Esant esminiams Politikos pakeitimams galime su Jumis susisiekti, siųsdami elektroninį laišką ar informuodami Jus kitu būdu.


14. KONTAKTINĖ INFORMACIJA


Jei dėl šioje privatumo politikoje pateiktos informacijos Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome kreiptis į Bendrovę bet kuriuo Jums patogiu būdu:
info@internetiniusvetainiukurimas.eu
Kaunas
+370 605 74762


Peržiūrėta: 2022-07-04 10:12:40


SLAPUKŲ POLITIKA


ISK (toliau – Bendrovė) vertina ir saugo savo klientų privatumą, todėl šioje Slapukų politikoje (toliau – Politika) aiškiai ir nedviprasmiškai pateikiame Bendrovės interneto svetainėje https://www.internetiniusvetainiukurimas.lt (toliau – Svetainė) taikomus informacijos rinkimo ir naudojimo principus, taip pat ir kitą informaciją apie Bendrovės nuostatas ir principus užtikrinant asmens duomenų apsaugą.
Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės Bendrovės interneto Svetainėje, bei gauname su Jumis susijusius duomenis slapukų pagalba. Ši Politika netaikoma, kai naršote kitų bendrovių interneto svetainėse ar naudojatės trečiųjų šalių paslaugomis.
Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.


1. Kas yra slapukai?


Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote Svetainėje. Sekantį kartą Jums apsilankius Svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad Svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.


2. Kodėl mes naudojame slapukus?


Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad Bendrovė tvarko slapukų pagalba surinktus asmens duomenis šiais tikslais:
Siekiant užtikrinti efektyvų ir saugų Svetainės veikimą. Mes naudojame slapukus saugumo funkcijų užtikrinimui bei kenkėjiškos veiklos prevencijai.
Siekiant geriau suprasti Jūsų poreikius, gerinti ir tobulinti mūsų produktus, funkcijas ir teikiamas paslaugas, įskaitant tuos atvejus, kada prie mūsų Svetainės prisijungiate naudodamiesi kitomis svetainėmis, programomis ar įrenginiais.
Jūsų identifikavimui Bendrovės informacinėse sistemose bei internetiniame tinklalapyje, su tikslu atpažinti grįžtančius Svetainės lankytojus. Slapukai padeda atrinkti Jums pritaikytą turinį ir individualizuoti Jūsų patirtį. Slapukai taip pat padeda išvengti nuolatinio ir besikartojančio registravimosi ar informacijos pildymo, kuomet pakartotinai lankotės mūsų Svetainėje.
Analizuoti Jūsų įpročius, kad Svetainės veikimas būtų dar patogesnis, efektyvesnis ir labiau atitiktų Jūsų poreikius bei lūkesčius.
Norėdami įvertinti siunčiamos informacijos ir duomenų srautus į mūsų Svetainę. Mes naudojame slapukus statistiniams duomenims apie Svetainės vartotojų skaičių ir jų naudojimąsi svetaine kaupti.
Tikslinės auditorijos nustatymui ir reklamai. Naudodami slapukus galime rinkti informaciją, kad svetainėje būtų rodomas tik atrinktas turinys, skirtas skirtingoms tikslinėms grupėms. Mes naudojame slapukus siekdami parodyti Jums aktualią reklamą tiek mūsų svetainėje, tiek už jos ribų.
Slapukai taip pat naudojami tam, kad būtų užregistruota, ar sutinkate, kad Bendrovės svetainėje būtų naudojami slapukai ir šis klausimas nebūtų užduodamas kiekvieną kartą Jums apsilankant mūsų Svetainėje.
Tiek, kiek mums leidžia taikomi įstatymai, galime susieti slapukų pagalba gautus duomenis su kita informacija, gauta apie Jus iš kitų teisėtų šaltinių (t. y. su informacija apie paslaugų naudojimą, mūsų lojalumo programos ir kt.).
Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie Svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir Bendrovės teikiamas paslaugas.


3. Kokius slapukus naudojame?


Kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų Svetainėje, gali būti sukuriami ilgalaikiai (nuolatiniai) slapukai, kurie išlieka Jūsų naršyklėje ir kuriuos mes matysime, Jums grįžtant į Svetainę. Jie nebus ištrinti, kai baigsite naršyti mūsų Svetainėje. Taip pat sukuriami trumpalaikiai (sesijos) slapukai, kurių galiojimo laikas baigiasi arba kurie ištrinami Jums baigus naršyti mūsų svetainėje (t. y. jie paprastai galioja tik realiu laiku lankantis mūsų Svetainėje arba vienoje naršymo sesijoje).
Bendrovės svetainėje naudojami slapukai:
Būtinieji slapukai: savo lankytojams stengiamės pasiūlyti pažangią, paprastą naudoti svetainę, kuri automatiškai prisitaikytų prie jų poreikių ir norų. Norėdami tai pasiekti naudojame būtinuosius arba dar kitaip vadinamus techninius slapukus, kurie padeda rodyti Jums mūsų Svetainę bei užtikrinti jos funkcionalumą. Šie būtinieji slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui.
Funkciniai slapukai: funkcinius slapukus naudojame siekdami prisiminti Jūsų pageidavimus ir padėti naudoti mūsų Svetainę ir/ar programėles veiksmingai bei efektyviai. Pavyzdžiui, šių slapukų pagalba mūsų svetainė įsimena Jūsų pasirinktą kalbą ar paieškas. Šie funkciniai slapukai nėra būtini svetainei funkcionuoti, tačiau prideda funkcionalumo ir pagerina Jūsų naudojimosi Bendrovės Svetaine patirtį.
Analitiniai slapukai: šiuos slapukus naudojame įgyti žinių apie tai, kaip mūsų lankytojai naudoja Bendrovės Svetainę. Tokiu būdu galime optimizuoti ir pagerinti savo svetainę, suprasti reklamų ir komunikacijos efektyvumą bei užtikrinti, kad vis dar esame įdomūs ir aktualūs. Galime rinkti duomenis apie Jūsų peržiūrėtus internetinius puslapius, iš kurių puslapių atėjote, kokius el. laiškus atvėrėte ir į kuriuos sureagavote bei informaciją apie datą ir laiką. Tai taip pat reiškia, kad galime naudoti informaciją apie Jus ir tai, kaip naudojate šią Svetainę, pavyzdžiui, apsilankymo dažnumą, paspaudimų skaičių tam tikrame puslapyje ir kt. Kaip mūsų reklaminių kampanijų dalį, galime panaudoti analitinius slapukus, kad sužinotume, kaip vartotojai naršo mūsų svetainėje po to, kai jiems parodoma reklama internete. Tai gali apimti ir reklamas trečiųjų šalių svetainėse.
Rinkodaros slapukai: naudojame šiuos slapukus tam, kad savo bei kitose svetainėse galėtume parodyti suasmenintą reklamą. Tai vadinama „pakartotine rinkodara“, kuri pagrįsta naršymo veiksmais, pavyzdžiui, Jūsų ieškotomis ar peržiūrėtomis paslaugomis.
Mes naudojamės „Google Analytics“ – žiniatinklio analizės paslauga, kurią teikia „Google, Inc“ (toliau – „Google“). „Google Analytics“ surinkta informacija perduodama „Google“ ir ten saugoma. „Google“ gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims tik pagal teisės aktų nustatytus reikalavimus, arba kai šios trečiosios šalys apdoroja informaciją „Google“ vardu. Mes rekomenduojame atskirai ir reguliariai susipažinti su „Google“ privatumo ir slapukų politikomis.
Bendrovės svetainėje naudojami trečiųjų šalių slapukai:
Reklaminiai trečiųjų šalių slapukai – kai kurie skelbimai arba reklamos, kurias galite rasti mūsų svetainėje, gali būti pateikti kitų juridiniai asmenų. Kai kurie iš šių subjektų naudoja savo slapukus, analizuodami, kiek žmonių matė konkrečią reklamą arba kiek žmonių ją matė daugiau nei vieną kartą. Tokius slapukus kuriančios įmonės taiko savo parengtas Privatumo politikas ir mes neturime jokios įtakos tokių slapukų kūrimui ar saugojimui.
Kai kuriuose mūsų Svetainės puslapiuose gali būti rodomas išorės paslaugų teikėjų (pavyzdžiui, socialinių tinklų) turinys. Kad lankytojai galėtų matyti tokį trečiųjų šalių turinį, jie turi sutikti su jų sąlygomis, tame tarpe ir slapukų politika. Išorės paslaugų teikėjai gali naudoti savo anoniminius slapukus, sukurtus tam, kad jų naudojamos programos ar aplikacijos atitiktų Jūsų poreikius. Dėl specifinių slapukų veikimo ypatumų mūsų Svetainė neturi prieigos prie šių slapukų saugomos informacijos, o išorės paslaugų teikėjai neturi prieigos prie informacijos, kurią surinko mūsų svetainės taikomi slapukai.
Visa informacija apie mūsų naudojamus slapukus pateikiama žemiau:
Slapukas
Domenas
Tipas
Aprašymas
Trukmė
_lscache_vary
internetiniusvetainiukurimas.lt


2 days
__cf_bm
.paslaugos.lt
Functional
Cloudflare’s bot products identify and mitigate automated traffic to protect your site from bad bots. Cloudflare places the __cf_bm cookie on End User devices that access Customer sites that are protected by Bot Management or Bot Fight Mode. The __cf_bm cookie is necessary for the proper functioning of these bot solutions.
30 minutes
pll_language
internetiniusvetainiukurimas.lt
Functional
Saves the chosen language.
1 year


4. Kaip galite atsisakyti arba blokuoti slapukus?


Apsilankę Bendrovės interneto Svetainėje Jūs galite pasirinkti, ar norite naudoti slapukus. Slapukus galite valdyti ir (arba) blokuoti pagal savo pageidavimą slapukų sutikimo valdiklyje.
Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite bet kada atšaukti sutikimą juos naudoti pakeitę naršyklės nustatymus ir ištrynę įrašytus slapukus. Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daugelis interneto svetainių (įskaitant Bendrovės svetainę) neveiks tinkamai. Dėl šių priežasčių nerekomenduojame išjungti slapukų, kai naudojatės internetine Bendrovės Svetaine.
Galite atsisakyti „Google Analytics“ nedarydami įtakos Jūsų apsilankymo kokybei mūsų Svetainėje. Norėdami gauti daugiau informacijos apie tai, kaip atsisakyti „Google Analytics“ stebėjimo visose Jūsų naudojamose svetainėse, apsilankykite šiame „Google“ puslapyje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Mūsų Svetainėje taip pat yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad Bendrovė nėra atsakinga už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš Bendrovės interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų privatumo politikomis.
Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus ir kaip juos tvarkyti ar pašalinti, tiesiog apsilankykite puslapyje www.allaboutcookies.org ir Jūsų naudojamos naršyklės pagalbos puslapyje.


5. Ar mes atnaujiname slapukų politiką?


Kartas nuo karto mes atnaujiname Slapukų politiką šioje Svetainėje. Bendrovei atnaujinus šią Politiką, naujoji versija bus paskelbta interneto svetainėje https://www.internetiniusvetainiukurimas.lt, dėl šios priežasties rekomenduojame periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje, kur visada rasite naujausią šios slapukų politikos versiją.
Ši slapukų politika įsigalioja ir bus taikoma nuo jos paskelbimo Svetainėje dienos.